Hvad kan vi hjælpe med?

Vi forbedrer jeres kommunikation og pakker det ind i godt design.

Vi kan hjælpe med alt fra den enkelte avisannonce til brochurer og plakater i storformat - og uanset opgaven har vi altid fokus på at levere kvalitetsløsninger til en god pris.

Logo og Identitet

Logo og Identitet

Enkle webløsninger

Enkle webløsninger

Kreative tryksager

Kreative tryksager

Logo og Identitet

Din virksomheds varemærke!

Dit logo er meget mere end blot en vigtig del af dit markedsførings-materiale. Det er din virksomheds ansigt udadtil. Dit logo giver dine kunder og potentielle kunder en visuel reference de kan kæde sammen med dit firmanavn, hvilket øger genkendeligheden af dit "brand".

Vi kan både hjælpe den helt nyopstartede virksomhed, der skal have designet logo fra bunden - og den veletablerede virksomhed, der trænger til at få opdateret den grafiske profil.

Når vi udvikler logodesign lægger vi stor vægt på, at det er nemt at huske, siger noget relevant om virksomheden - og selvfølgelig ser knaldgodt ud!

Vi kan hjælpe med logodesign eller tilretning, brevpapir, konvolutter og visitkort.

 

Enkle webløsninger

Overskuelige og brugervenlige hjemmesider, ja tak!

En hjemmeside kan betragtes som en online butiksfacade. Flere og flere kunder vælger at gå online, når de søger information om en virksomhed, en ydelse eller et produkt. Derfor skal jeres hjemmeside prioriteres højt!

Vi udvikler webdesigns i et program, der er nemt at bruge og navigere rundt i. Når hjemmesiden er færdig, kan I vælge at administrere den selv eller lade os gøre det.

 

Kreative tryksager

Hvordan vil du servere dit budskab?

Det hele afhænger af, hvordan man serverer sit budskab! Det skal fange øjet, vække interesse hos målgruppen. Budskabet skal være klart og grafikken professionel - dét skaber resultater.

Vi laver profilbrochurer, flyers og produktblade – helt fra bunden eller blot en opdatering, hvis det nuværende materiale trænger til et nyt udtryk. Vi tilbyder totalløsninger med grafisk opsætning, tekstforfatning og tryk.

Der er selvfølgelig også mulighed for, at I selv leverer tekst og billeder, og vi sætter brochuren op grafisk og sikrer et flot og professionelt resultat.

Annoncer til dagblade og aviser skal både fange læserens blik og give dem lyst til at tage kontakt. Uanset om det er en profil- eller kampagneannonce skal budskabet være klart og layoutet dragende – ellers er pengene spildt.

Lad os lave den næste annonce, banner eller plakat – så drukner budskabet ikke blandt alle de andre!

 

Kontakt os i dag

Ring og hør, hvad vi kan gøre for din virksomheds identitet!