God markedsføring - ganske enkelt!

Vi er en lille og kreativ virksomhed, der varetager alle opgaver inden for markedsføring.

Vi kan både stå for den lille og store opgave, og til et prisniveau langt under de store bureauers. En enkelt annonce eller en helt ny designlinje – du definerer behovet, og vi løser opgaven, så budskabet fremstår klart. 

Vi adskiller os ved at operere hurtigt og fleksibelt, så din markedsføring kommer helt ud til kunden, og ikke kun bliver ved tanken… Det synes vi er go’ markedsføring – ganske enkelt!

Det koster ikke noget at spørge - men det betaler sig!

Står du med overvejelser om at få udviklet nyt markedsførings-materiale, hjemmeside eller måske en helt ny identitet? - så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

 

Tilfredshedsgaranti

Det vigtigste for os er, at du som kunde er tilfreds! 

Vi tror på, at tilfredse kunder er den bedste måde at skabe gode resultater og relationer på. Derfor arbejder vi ud fra et ’tilfredshedskoncept’. Det betyder, at man først betaler, når man er tilfreds med resultatet. Vi bestræber os altid på at levere et produkt, der er præcis som ønsket – ellers laver vi det om.

Valuta for pengene

Vi kan hjælpe med alt lige fra idé og rådgivning til grafisk opsætning og færdige tryksager – og uanset aktivitet vil vores indsats altid være koncentreret om, at du får valuta for pengene, og at din virksomhed bliver set!

Ingen opgaver er for store og ingen for små. Vi arbejder lige så gerne videre med dine ideer, som vi udtænker nye - og vi gør det til rimelige priser!

Det siger vores kunder

"Vores samarbejde med 1STK Reklame har fra dag ét været utrolig effektivt.

Allerede på vores første møde kunne vi mærke, at de matchede vores virksomhed på mange punkter. Vi gav dem derfor med det samme nogle konkrete opgaver, som de fik frie rammer til at løse. Hver enkelt opgave blev løst effektivt og til vores fulde tilfredsstillelse.

Vi oplever, at de er hurtige til at forstå vores behov, de er prisbevidste, og de gør efter vores opfattelse ikke markedsføring mere kompliceret, end det er."

Casper Rasmussen, International Wind Energy